0622.775353

Nagels lakken met gellak

Laat je nagels lakken met Gellak!

  • Blijft 2 weken zitten
  • Hoogglans lak
  • Chipt en breekt niet

Gellak verwijderen € 9,00 (15 minuten)BOEK NU!

Lakken met gellak € 25,00 (30 minuten)BOEK NU!

Gellak verwijderen en opnieuw lakken met gellak € 32,50 (45 minuten)BOEK NU!

Korte manicure met gellak € 40,00 (45 minuten)               BOEK NU!

Gellak verwijderen plus korte manicure met gellak € 47,50 (60 minuten) BOEK NU!

 

Lakken met gellak

Nadat de nagelriemen soepel worden gemaakt en voorzichtig losgemaakt van de nagel, wordt de nagel gereinigd en eventueel gevijld. Vervolgens wordt de gellak aangebracht in 1 base coat, 2 kleurlagen en 1 hoogglans top coat. Het drogen gebeurt in een aantal seconden onder een UV-lamp. De lak is direct uitgehard! Hierna worden nagel en nagelriem ingewreven met olie. De gellak blijft ongeveer 2 weken zitten, chipt en breekt niet. Het product is niet op dieren getest, onschadelijk voor de planeet, wordt 100% fair trade en zonder kinderarbeid geproduceerd en heeft een hoge kwaliteit.

Gellak verwijderen

Gellak moet  in ongeveer 10 minuten worden afgeweekt, dit kan bij ons in de salon. De top coat wordt eerst iets gevijld (zonder tot op de nagelplaat te komen), waarna er een pakketje wordt gemaakt op de nagel met remover. Dit blijft 10 minuten zitten. De nagel wordt hierna schoongemaakt en kan eventueel opnieuw worden gelakt.

Manicure icm gellak

De nagels worden gevijld, schoongemaakt en de nagelriemen voorzichtig met een bokkenpootje losgemaakt van de nagel. Kleine velletjes rondom de nagel worden weggehaald. De nagels worden hierna vetvrij gemaakt en voorbehandeld voor het plaatsen van de gellak. Het lakken bestaat uit een base coat, twee lagen kleur en een hoogglans top coat. Het drogen gebeurt in een aantal seconden onder een UV-lamp, waarna de lak direct is uitgehard. De handen worden gemasseerd met een heerlijk voedende crème of olie.