0622.775353

Ontspanningsmassage

Massage is de oudste en wellicht de meest bekende methode om tot ontspanning te komen. In het oosten wordt massage gezien als natuurlijke ondersteuning van het dagelijks bestaan.
Naast het ontspannen van lichaam en geest, heeft massage ook therapeutische waarden.
Onderzoek heeft uitgewezen dat een regelmatige massage de spijsvertering verbetert, slaapproblemen vermindert en de bloedsomloop stimuleert. Ook wordt het energieniveau positief beïnvloed en zal vermoeidheid verminderen.
Het snelle ritme van het hedendaagse prestatiegerichte leven, doet ons vaak vergeten om tijd voor onszelf vrij te maken. Een ontspanningsmassage is een uitstekende gelegenheid om te onthaasten en tijd aan onszelf te geven.
Een volledig lichaamsmassage duurt 60 tot 90 minuten. Ook is het mogelijk om gedeelten van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of  rug en achterkant benen, torso en gezicht, voeten, gemasseerd te krijgen.
Wanneer u voor het eerst komt, houd ik een kort intakegesprek van circa 15 tot 20 minuten.
Voor het maken van een afspraak kan men bellen, mail of direct reserveren.
Afzeggen van een afspraak graag 24 uur van te voren; telefonisch of per mail. De afzegging is pas bevestigd als je een mail (leesbevestiging) terug hebt ontvangen. Niet afgezegde afspraken moeten helaas in rekening worden gebracht.