0622.775353

Herfst Reininging – Detox

coaching

Herfst Reininging – Detox

Herfst Reininging/ Detox

Na een lekkere, warme, lange zomer gaat de natuur zich voorbereiden voor de herfst en de winter. Net als de lente is dit ook een goede moment voor de mens om even schoonmaak te houden.

De huid heeft e.e.a. mogen verduren in de velle zon en kan een herstelboost gebruiken.

Ons spijsvertering reinigen, van binnen dus, helpt ons ontdoen van sommige toxinen en eventuele ongewenste gewicht die na de vakantie is blijven “hangen”.

Wat zijn de mogelijke voordelen van een detox/reiniging kuur?

  • Gewicht verlies; vaak wordt wat gewicht verloren in vorm van vocht en de recente aangelegde vet. Doel van de kuur is de reiniging van de spijsvertering systeem, Desalnittemin een paar pondjes kwijt raken kan ook een positieve bijkomstigheid zijn.
  • Meer energie; als we het werk van de spijsverteringssysteem kunnen verlichten door  een tijdje minder te eten, voornamelijk licht verteerbare voeding en voldoende vocht te consumeren, zal meer energie vrij komen doordat  de organen efficienter en effectiever hun werk kunnen doen. 
  • Mooiere huid; Als het lichaam een teveel aan giftige stoffen heeft die het niet snel en effectief kan verwerken via de nieren en de darmen, dan kunnen deze giftige stoffen door de huid naar buiten worden verwijderd wat resulteert in het onstaan van puistjen, mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen.
  • Verbetering mentale en geestelijke kracht;  toxinen en vrije radicalen kunnen zich in ons lichaam ophopen en onze hersenactiviteiten negatief beinvloeden. Vermoeidheid (chronisch), slaapstoornissen, concentratie problemenzijn maar een paar van de uitingen. 
  • Levestijl verandering; het komt vaak voor dat men na een reiningingskuur zich zodanig beter voelen dat ze sommige van hun “slechte” gewoontes herkennen en beter proberen met ze om te gaan om minder “last” van te ervaren.

….en de nadelen?

  • Gewicht verlies: vaker van tijdelijke aard. Indien echt nodig om gewicht te verliezen,  is een permanente aanpassing van gewontes en eetpatroon de enige echte weg.(daar kunt u ook erbj gestaan, praat erover met Moreno)
  • Moelijk (zwaar) vol te houden: detoxen is topsport. Naast de wil (die sterk moet zijn)  zijn er tal van “ontwenning verschinselen”die het roer in het eten kunnen gooien. Daarom personaliseren we het plan en begeleiden we u tijdens het traject. 

 

We willen u graag bijstaan en hebben een paar behandel voorstellen bedacht. Deze zijn uiteraard mogelijkheden die zullen aan uw situatie aangepast on de beste resultaten te bereiken.

Buiten (Huid)

Pakking met detox fango, etherische oliën en kruiden inclusief scrub en stoombehandeling.

De droge scrub komt uit de Ayurvedische traditie en  wordt uitgevored met ruwe zijde handschoen waardoor dode huidcellen worden verwijdert.

Verder wordt door tijdens de scrub, door de masserende bewegingen,  de capillaire doorbloeding gestimuleerd waardoor de oliën aanwezig in de fango beter opgenomen kunnen worden. De stoombad in de Swedana doet de porieen van hete gehele lichaam nog verder openen zodat de uitwisseling toxinen uit/ mineralen in, bevordert wordt.

Normaal 70.00 € in september 65.00 €

Binnen ( gehele spijsverteringsysteem)

U wordt begeleid bij een 10 daagse programma met drie maag, lever, darm en nieren ondersteunende producten (NutriClear, Resium en Acti-Mag plus) en een tijdelijke voedingspatroon aanpassing.

Inbegrepen zijn 2 consulten van 30 min + Quantum Magnetic Resonance Bio-scan.

Deels worden de maaltijden vervangen door NutriClear en de voedingspatroon wordt aangepast tijdens de kuur om inwendige reiniging te bevorderen.

Normale prijs 265.00 € in september 250,00 €

Compleet (binnen en buiten)

 

Buiten – 2 pakkingen, 1 bij aanvang en een aan het einde van de kuur

Binnen – de hele kuur

Normaal 405.00 € in september 375.00 €

 

 

 

 

 

Wil je ook in optimale vorm de herfst en winter tegemoet?

Interesse? Meer weten? mail info@opalmere.nl of  stuur een Facebook privé bericht.

Author Info

moreno