0622.775353

Moreno Giraldi

Mijn naam is Moreno Giraldi. Ik ben in 1963 in Turijn (Italië) geboren en woon sinds 1989 in Nederland.
Na 20 jaar in de valuta handel gewerkt te hebben, is voor mij de tijd aangebroken om minder met nummers en meer met mensen te werken.
In 1997 heb ik mijn Reiki I gedaan, Reiki II in 2003 en Reiki IIIa in 2006.

Masseren en gemasseerd worden heb ik altijd interessant gevonden, maar bovenal heb ik ervaren dat het zeer waardevolle technieken zijn om te ontspannen. Net als ademhalingsoefeningen, letten op lichaamshouding en RSI gerelateerde klachten. Ik besloot masseur te worden en in juni 2007 heb ik mijn opleiding tot Sportmasseur afgerond. Om te zorgen dat ik mijn techniek op peil blijf houden volg ik regelmatig cursussen, seminars en trainingen. Ik heb een licentie van NGS.

Als krachtige aanvulling op de behandeling van blessures heb ik de Medical Taping Concept training gevolgd eind 2012. Deze specifieke tapingmethode maakt gebruik van een elastische tape die de volledigheid van de bewegingen bewaar gekoppeld aan een gestimuleerde bloed en lymfatische circulatie (lees meer op de MTC pagina).  Verder heb ik een training gevolgd over Triggerpoints, kleine pijnlijke spierknopen. Vaak zijn deze de oorzaak van gevarieerde klachten (van hoofdpijn tot hartkloppingen en meer) en ze kunnen redelijk eenvoudig behandeld.

In 2009 heb ik het diploma Acupressuur van het CIVAS instituut gehaald kort daarna gevolgd door de diploma Voetreflexologie. Ook deze techniek kan ik als masseur goed in de praktijk toepassen.

Halverwege 2013 heb ik de opleidingen HBO opleiding Medische Basiskennis en HBO Orthomoleculaire Geneeskunde afgerond. Ik ben als Orthomoleculair Therapeut aangesloten bij en erkend door MBOG, zodat mijn consulten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (kijk uw eigen polis erop na).

In September 2010 heb ik de workshop Quantum-Touch Allergy en de NAET Basis workshop gevolgd. De NAET (Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques) is een methode die de verwijdering van allergieën bevorderd.(lees meer op de Allergieën pagina).

In september 2010 ben ik ook begonnen met de opleiding tot Kinesioloog (HBO) bij de Stichting TOPKI en heb inmiddels al verschillende van de modulen met succes afgerond. In december  2012 heb ik de Master TAT module afgerond. Dit  is de afronding van de Allergieën behandeling training waardoor ik nu als Allergieën specialist te boek sta. Het behandelen van allergieën  volgens de TAT (kinesiologische) methode reikt iets dieper dan de NAET methode.

Ieder van ons is een uniek wezen en dat betekent ook dat ieder zijn/haar eigen voorkeur heeft voor een behandeling.

Voor de eerste behandeling houd ik altijd een intake/kennismakingsgesprek van circa 15-20 minuten.

De behandelingen die ik geef zijn:

Massages:

Silhouette en huid verbetering

Healing

  • Quantum Touch©
  • Reiki

Consulten:

Bel of mail als je meer informatie wilt hebben of een afspraak wil maken.

Graag ontvang ik je in onze praktijk.

Moreno.

Masseur en Therapeut

Author Info

moreno