0622.775353

Malon Hamoen-Giraldi

Welkom!

malon schoonheidsspecialiste en therapeut bij Kigelia Lichaam en GeestMijn naam is Malon Hamoen. Ik ben parttime schoonheidsspecialiste en therapeut bij Kigelia Lichaam en Geest. Na een aantal jaar parttime werkzaam te zijn geweest als Life-Coach, heb ik mijn werk in 2009 en 2010 willen uitbreiden en aanvullen met Aromatherapie en Bachbloesemtherapie. In 2011 rondde ik tevens mijn studie Systemisch Werk af (HBO) en gebruik ik Familieopstellingen ook als therapievorm. De combinatie van deze verschillende vormen van behandelingen geeft een heel heilzame werking. Ik stimuleer iedereen graag om zijn of haar eigen kracht te ontwikkelen en zo met veel plezier en blijdschap het leven te kunnen leven, wat er ook op je pad komt.

Kiezen voor wie je wezenlijk bent en vanuit dat enthousiasme leven is niet egoïstisch, maar noodzakelijk!

Dit geeft ruimte aan je kracht, je bloei en je persoonlijke licht. Voor jezelf en iedereen om je heen. En zonder beperkingen!

De afgelopen jaren heb ik de opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en afgerond. Ik ben bij Anbos geregistreerd. In de salon zijn allerlei schoonheidsbehandelingen te boeken.

Graag tot ziens!

Malon

(Foto: Guy Ackermans)

Relevante Opleidingen gevolgd:

Persoonlijkheidsontwikkeling
Life Coach
Aromatherapeut
Bachbloesemtherapeut
HBO Therapeut Systemisch Werk/Practitioner Familieopstellingen

Schoonheidsspecialist (Anbos geregistreerd)

 ANBOS_PMS320_RGB (1)

Author Info

moreno