0622.775353

Vaarwel VIP card, welkom Beautyvoordeelpas

Wanneer haalt u uw Beautyvoordeelpas op bij Kigelia Lichaam en Geest?

Vaarwel VIP card, welkom Beautyvoordeelpas

Je behandeling of product veel goedkoper of zelfs gratis!

Wat is de Beautyvoordeelpas?

De ANBOS, de vereniging van professionals in huidverzorging, heeft een regeling getroffen met ongeveer 2300 webwinkels, waar u de vruchten van kunt plukken. Via uw schoonheidssalon, Kigelia Lichaam en Geest, kunt u de Beauty Voordeelpas aanschaffen en, na registratie op www.beautyvoordeelpas.nl , spaart u per aankoop op één van de aangesloten webwinkels  een tegoed op uw pas.

Wanneer haalt u uw Beautyvoordeelpas op bij Kigelia Lichaam en Geest?

Wanneer haalt u uw Beautyvoordeelpas op?

Hoe werkt het?

Zodra u via Beautyvoordeelpas.nl online een aankoop doet, krijgt Beautyvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt aan u uitgekeerd en op uw account bijgeschreven. Dit bedrag kunt u op elk moment laten uitbetalen en bij uw eigen schoonheidssalon besteden. Uw behandeling/product wordt dus goedkoper of zelfs gratis. De commissie die altijd gegeven wordt, de zogeheten cashback, komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode. U kunt alle informatie over de pas op uw gemak doorlezen op Beautyvoordeelpas.nl waar u uw pas activeert. Tussen de aangesloten webwinkels vindt u o.a.:

Beautyvoordeelpas_webwinkels

Spaar uw behandeling bij elkaar door te winkelen bij deze webwinkels via Beautyvoordeelpas.nl

Hoe krijgt u de Beautyvoordeelpas?

U kunt de pas aanschaffen voor € 6,95 in de salon of gratis ontvangen bij een besteding van € 75,00 in de salon.

Kigelia Lichaam en Geest ruilt haar VIP card in voor de landelijke Beautyvoordeelpas om u van nog meer voordeel te laten genieten.

Met ingang van 1 juli stoppen we met het uitgeven van de VIP card en gaan we verder met de Beautyvoordeelpas. Alle VIP card houders ontvangen persoonlijk per mail bericht over de mogelijkheden om hun card in te wisselen voor de nieuwe pas.

Author Info

moreno