0622.775353

Uw consult en uw zorgverzekering 2015

Uw consult en uw zorgverzekering 2015

De tijd van het afsluiten van uw zorgverzekering 2015 is aangebroken. Ook u kunt nu uw huidige verzekering aanpassen of overstappen. Denkt u eraan dat de orthomoleculaire therapie vergoed wordt onder het aanvullende pakket? Soms specifiek als orthomoleculaire therapie, soms onder alternatieve geneeskunde.

Orthomoleculaire therapie is een onderdeel van de complementaire(aanvullende) geneeskunde . Er wordt gebruik gemaakt van voedingsmiddelen; vitaminen, mineralen en enzymen bijvoorbeeld, om uw gezondheid te bevorderen en klachten te helpen verminderen. Van deze therapie wordt zowel in de reguliere als in de aanvullende geneeskunde gebruik gemaakt en er zijn zeer veel goede resultaten bekend over een breed scala patiënten en klachten, zowel uit onderzoeken als uit toepassing door artsen en therapeuten.

Een goede orthomoleculair therapeut is aangesloten bij een beroepsvereniging zoals MBOG en heeft een afgeronde WO- of HBO-opleiding tot orthomoleculair arts of therapeut. Moreno, onze orthomoleculair therapeut (Orthomoleculaire Praktijk Almere is onderdeel van Kigelia), heeft hiernaast ook nog verschillende aanvullende specialisaties, waaronder bijvoorbeeld: darmproblematiek, voedingsintolerantie en afvallen dmv de SLIM-methode (lees meer op: Opalmere onder Overgewicht).

Probeer ook uw klachten op een natuurlijke, evenwichtige manier te benaderen en maak een afspraak! (of ga naar Opalmere en kies: ‘afspraak plannen’). Vergeet niet in uw zorgpolis te kijken of u een aanvullend pakket heeft, zodat deze consulten in aanmerking komen voor vergoeding, anders is het nu de tijd om het aan te passen, zodat u daar in 2015 al profijt van heeft!P1000944

 

Author Info

malon