0622.775353

Kigelia en Forza Almere werken samen

Kigelia en Forza Almere werken samen

Kigelia en Forza Almere werken samen

Kigelia en Forza Almere werken samen

Met ingang van het seizoen  2013-14, (nu dus),  verzorgt Moreno Giraldi de heren van de zondagselectie van Forza Almere.

Graag willen we ook de andere leden van de vereniging ondersteunen. Met de voorzitter, dhr. Ernesto Romano, hebben we een simpele manier bedacht om de leden te faciliteren en de club ook een beetje financieel te ondersteunen.

Met ingang  van 1 september kunnen de leden van Forza Almere tegen een tarief van 25 EUR een consult van maximaal 45 minuten boeken bij Kigelia’s  masseur Moreno.

Hierbij valt te denken aan sportmassage, ontspanningsmassage,  Medical Taping Concept en eventuele advies t.o.v blessures herstel enz.

Hoe wordt de club ondersteund?Forza Almere

Naast het verlaagde tarief voor de leden, maakt Kigelia 10% van de consultprijs over naar de clubkas.

Gezien het feit dat we bij Kigelia (nog) niet alle leden van Forza persoonlijk kennen, behouden wij ons het recht voor om het lidmaatschap met de clubdirectie/ledenadministratie te verifiëren.

Om een behandeling te reserveren kunt u gebruik maken van het formulier op de site (bellen /mailen kan natuurlijk ook) en vergeet niet aan te geven van welk team bij Forza Almere u lid bent.

 

Author Info

moreno