0622.775353

Intolerantie voor voedingsmiddelen – Laat u zich bij ons testen!

Intolerantie voor voedingsmiddelen – Laat u zich bij ons testen!

Wanneer eten ziek maakt

Onderzoek in Groot -Brittanië wees uit dat 45% van de bevolking een vorm van voedselintolerantie heeft. De klachten zijn misschien niet heel gevaarlijk (zoals een allergie), maar wel beperkend en u voelt zich gewoon helemaal niet lekker (bv u heeft klachten als: hoofdpijn, niet kunnen afvallen, maag- en darmklachten, vermoeidheid).

Bij Orthomoleculaire Praktijk Almere (onderdeel van Kigelia), kunt u een voedselintolerantietest laten doen (met een vingerprik wordt uw bloed geanalyseerd hierop, door middel van een test die wetenschappelijk is ontwikkeld door Cambridge Nutritional Sciences Ltd).

Meten is weten! Tijdens een consult wordt de test gedaan, u de uitslag verteld en aanpassingen in uw voedingspatroon geadviseerd door Moreno Giraldi (Orthomoleculair Therapeut). Zo eenvoudig! Wacht niet langer en maak gauw een afspraak!

Het consult wordt wel vergoed door meer dan 40 ziektekostenverzekeraars (kijk hiervoor in uw polis). De test zelf helaas niet (note: via de (huis-) arts heeft zo’n test ook gevolgen voor het eigen risico). Wij willen u graag tegemoet komen in deze toch al dure tijden.

ACTIE tot en met 11 oktober kunt u deze test laten afnemen voor € 85,00 (i.p.v. € 95,00).

Ga voor meer informatie naar: www.op-almere.nl of bel: 06 22 77 53 53 / 036 – 84 54 254 of mail: Fooddetectivetest.

Author Info

malon