0622.775353

Behandeling met Rhassoul, Kaolin en Arganolie

Behandeling met Rhassoul, Kaolin en Arganolie

Behandeling met Rhassoul, Kaolin en Arganolie

Boek nu een Rhassoul scrubpakking met Arganolie massage en ontvang gratis een flacon van 300 ml douche- en badgel met Arganolie cadeau!

De huid waarop de pakking zal worden aangebracht wordt eerst mild gereinigd met aangenaam warme kompressen, waarna de scrubpakking op de gehele voor- of achterkant van het lichaam met licht roterende bewegingen aangebracht wordt. U kunt ook kiezen voor een pakking voor alleen de rug. De unieke samenstelling van de pakking heeft een zuiverende en verzorgende werking. De hoofdbestanddelen zijn: Kaolin (Chinese klei), Rhassoul (Marokkaanse lavaklei) en Arganolie.

Rhassoul is lavaklei en rijk aan mineralen, zoals silicium, magnesium, ijzer, calcium en kalium. Daarnaast bevat het ook belangrijke spoorelementen en pro-vitaminen. Een prachtig natuurproduct dat goed is voor huid en haar. De mineralen, spoorelementen en pro-vitaminen zijn zo lichaamseigen dat ze makkelijk worden opgenomen in de cellen. Het lichaam heeft deze mineralen nodig, Rhassoul is niet alleen goed voor de buitenkant; de huid, het haar, maar voegt ook via de huid aan het hele lichaam iets toe. Omdat bij Kigelia zoveel mogelijk wordt gewerkt met pure en natuurlijke producten, zonder voor het lichaam belastende stoffen zoals parabenen en paraffine, kunnen de werkstoffen optimaal worden opgenomen.

Kaolin is een zachte Chinese klei, die zuiverend werkt, de klei onttrekt gifstoffen aan de huid en zorgt voor een prettige verzorging en zachte reiniging van de huid.

Arganolie wordt het Marokkaanse goud genoemd en niet voor niets: de olie heeft een warme diepe gouden kleur. Daarnaast is het traditioneel medicinaal gebruikt. Arganolie bevat polyfenolen. Dat zijn stoffen die tegen oxidatie werken, met andere woorden: antioxidanten. Antioxidanten helpen het verouderingsproces te vertragen en het lichaam gezond te houden.

Een pakking is een heel intensieve behandeling waardoor het lichaam de werkzame stoffen zo goed mogelijk kan opnemen. U wordt lekker ingepakt in folie en dekens, waarna u onder het genot van een ontspannende muziek echt tot rust kunt komen.

Wanneer de pakking is afgenomen, wordt de behandeling met een massage afgesloten. De olie waarmee u wordt gemasseerd is arganolie met Damascusroos.

Deze behandeling kost nu tijdelijk € 55,00. Bij deze behandeling krijgt u gratis een flacon Argan bad- en douchegel van 300 ml mee naar huis!

Aarzel niet en boek nu! PAKKINGRESERVEREN

Author Info

malon